Ankara’nın Keçiören ilçesinde sokakta kesici aletlerle çevreye tehditler savuran ve yoldan geçen bir ambulansa saldıran şüpheliler polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Başlıklar
Olay Aktepe Mahallesi’nde Yaşandı
Olay, akşam saatlerinde Keçiören’in Aktepe Mahallesi‘nde meydana geldi. Ellerinde kesici alet bulunan ve uyuşturucu madde etkisinde oldukları iddia edilen şüpheliler, sokakta küfür edip çevredekileri tehdit etmeye başladı.
Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Ambulansa Saldırmaya Çalıştılar
Vatandaşların cep telefonu kameralarıyla kaydettiği görüntülerde, şüphelilerin polisin silah çekerek yaptığı uyarılara rağmen kesici aletleri bırakmadığı görüldü.
O esnada sokaktan geçen bir ambulansa saldırmaya çalışan şüphelilerin agresif tavırları da kameralara yansıdı.
Polis Ekipleri Müdahale Etti
Polis ekiplerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirilen şüpheliler gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.
Soruşturma Sürüyor
Emniyet yetkilileri, kamu düzenini ve sağlık hizmetlerini tehdit eden bu tür olaylara karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
saglikpersoneli.com.tr


