1. Haberler
  2. Atamalar
  3. Doktor, eczacı komşusunu ‘otopark’ kavgasında bıçakladı

Doktor, eczacı komşusunu ‘otopark’ kavgasında bıçakladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bartın’da, aile hekimi Ali Y., otopark kullanımı yüzünden kavga ettiği komşusu olan eczacı Vehbi Barış Okur’u bıçaklayarak, ağır yaraladığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere yaşanan olay sonrasında komşusunu bıçaklayan Ali Y.,  emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Dün gece saatlerinde Bartın Şiremirçavuş Mahallesi’nde yaşandı. Villalarda oturan aile hekimi Ali Y. ile komşusu eczacı Vehbi Barış Okur arasında, iddiaya göre, otopark ve bahçe kullanımı nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyüyerek, kavgaya dönüşmesi sonucunda Dr. Ali Y., Okur’u bıçakladı. Kanlar içinde yere uzanan eczacı Vehbi Barış Okur’u gören diğer komşuları, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Okur, ambulans ile Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, yoğun bakımda tedavi altına alındı alındı. Bıçaklama girişiminde bulunan Ali Y. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Doktor, eczacı komşusunu ‘otopark’ kavgasında bıçakladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sağlık Personeli Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin