1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sivas’ta Acı Olay: Anestezi Teknikeri Evinde Ölü Bulundu

Sivas’ta Acı Olay: Anestezi Teknikeri Evinde Ölü Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas Numune Hastanesi’nde görev yapan 2 çocuk annesi anestezi teknikeri H.K., evinde ölü olarak bulundu. Olay sağlık camiasında büyük üzüntüye neden oldu.


Hareketsiz Halde Gören Çocukları Babalarını Aradı

Sivas’ta sağlık çalışanlarını yasa boğan trajik bir olay yaşandı. Sivas Numune Hastanesi’nde anestezi teknikeri olarak görev yapan ve iki çocuk annesi olan H.K., evinde ölü olarak bulundu.

İddialara göre bir süre önce eşinden ayrılan H.K.’nın çocukları, annelerinin uzun süre hareketsiz yattığını fark edince endişelenerek durumu ayrı yaşadıkları babalarına bildirdi. Hemen harekete geçen baba, çocukların yaşadığı eve geldiğinde H.K.’nın yaşam belirtisi olmadığını gördü.


İntihar Şüphesi: Şırınga ile İlaç Enjeksiyonu İddiası

Eve gelen baba, sağlık görevlilerine haber verirken, H.K.’nın yanında bulunan medikal ekipmanlar ve şırıngalar dikkat çekti. İddialara göre genç kadın, kendisine ilaç enjekte ederek yaşamına son vermiş olabilir.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, H.K.’yı hemen Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen H.K. kurtarılamadı.


Otopsi Yapılacak

Hayatını kaybeden sağlık çalışanı otopsi işlemleri için Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm sebebinin otopsi sonucuyla netlik kazanacağı belirtildi.


Sağlık Camiası Yasta: “Yalnızlaştırılan Sağlıkçılar Tükeniyor”

Olay, Sivas’taki sağlık camiasında ve sosyal medyada derin bir üzüntüyle karşılandı. Meslektaşları ve sendika temsilcileri, yaşanan trajedinin yalnızca bireysel değil, sistemsel bir tükenmişliğin göstergesi olduğuna dikkat çekti.

Sağlık çalışanlarının uzun süredir psikolojik baskı, mobbing, ağır iş yükü ve sosyal yalnızlıkla mücadele ettiğini belirten bazı yorumlar dikkat çekti. “Yalnızlaştırılan sağlıkçılar birer birer tükeniyor” ifadeleri, sosyal medyada sıkça paylaşıldı.


Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. Yetkililer, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için kapsamlı inceleme yapılacağını duyurdu.

Sivas’ta Acı Olay: Anestezi Teknikeri Evinde Ölü Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sağlık Personeli Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin