1. Haberler
  2. Gündem
  3. Istanbul’da Tıp Merkezinde Feci Kaza: Kadının Başına Tuğlalar Düştü!

Istanbul’da Tıp Merkezinde Feci Kaza: Kadının Başına Tuğlalar Düştü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Istanbul’da Tıp Merkezinde Feci Kaza: Kadının Başına Tuğlalar Düştü!

 

İstanbul’un Avcılar ilçesinde yaşanan feci olayda, bir kadın başına tıp merkezinde bulunduğu binanın tuğlalarının düşmesi sonucu ağır yaralandı. Olay, kadının annesini getirdiği tıp merkezinin bulunduğu iş merkezinin 5. katındaki balkonda meydana geldi. Kadının başına düşen sıva ve tuğla parçaları sonucu çevredeki vatandaşlar hemen yardımına koştu ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Tıp merkezi çalışanları, talihsiz kadının ilk müdahalesini olay yerinde yaptılar. Ambulansın gelmesiyle hastaneye kaldırılan kadının yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Olayı gören iş yeri sahibi, kadının kanlar içinde yere yığıldığını ve sırt üstü ayaklarının üzerine düştüğünü belirtti.

İlk müdahaleyi yapan tıp merkezi çalışanı ise, kadının kafatası ve yüzünden çok fazla darbe aldığını ve acil yardım gelene kadar yapabilecekleri çok fazla bir şey olmadığını ifade etti. Kadının annesinin durumdan haberi olmadığı öğrenildi. Olayın ardından beyin cerrahı olan bir hastane araştırılmaya başlandı.

Istanbul’da Tıp Merkezinde Feci Kaza: Kadının Başına Tuğlalar Düştü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sağlık Personeli Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin