1. Haberler
  2. Gündem
  3. Hastanede ‘Kumar’ İddiasında Şok Edici Yeni Görüntüler: Soruşturma Derinleşiyor

Hastanede ‘Kumar’ İddiasında Şok Edici Yeni Görüntüler: Soruşturma Derinleşiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir’de kamuya ait bir hastanede doktor, sağlık memuru ve güvenlik görevlisinin de aralarında bulunduğu 14 personelin acil servis ofisinde iskambil kağıtlarıyla kumar oynadığı iddialarına ilişkin soruşturmada yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntüler, söz konusu personelin farklı zamanlarda da aynı ofiste benzer şekilde oyun oynadığını gözler önüne serdi.


Görüntüler Soruşturma Dosyasına Girdi

Ocak ayında Eskişehir’de bir devlet hastanesinde kaydedildiği iddia edilen ilk görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine kamuoyunda büyük tepki oluşmuş, Eskişehir Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü devreye girerek hem adli hem idari soruşturma başlatmıştı. 14 hastane personeli hakkında işlem başlatılırken, 5 personel açığa alınmıştı.

Soruşturma devam ederken, olaya ilişkin yeni görüntülerin de dosyaya girdiği öğrenildi. Görüntülerde, soruşturma kapsamındaki personelin, farklı tarihlerde yine aynı acil servis odasında iskambil kağıtlarıyla oyun oynadığı, bu esnada hastane girişindeki danışma bölümünün ve acil servisin boş olduğu açıkça görülüyor.


Görevden Alınanlar Geri Döndü

Soruşturma kapsamında açığa alınan 5 personelin, geçtiğimiz haftalarda görevlerine geri döndüğü belirtildi. Ancak kamuoyuna yansıyan yeni görüntülerin ardından dosyanın yeniden değerlendirileceği ve yeni bir disiplin sürecinin başlayabileceği iddia ediliyor.


Kamuoyu Tepkili: “Hastanede Kumar mı Olur?”

Olay, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Sağlık çalışanlarının yoğun çalışma koşullarına ve hasta sorumluluğuna dikkat çeken pek çok kullanıcı, “hastanelerde böylesi disiplinsizlik kabul edilemez” yorumlarında bulundu.

Sağlık çalışanlarına duyulan güvenin zedelendiğini savunan bazı vatandaşlar, olayın üzerinin örtülmemesi gerektiğini ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini dile getirdi.

 

Hastanede ‘Kumar’ İddiasında Şok Edici Yeni Görüntüler: Soruşturma Derinleşiyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sağlık Personeli Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin