1. Haberler
  2. Mevzuat
  3. ANTALYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE KRİZ

ANTALYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE KRİZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya il sağlık müdürlüğü tarafından yapılan hatalı uzman hekim geçici görevlendirmeleri yüzünden hekimler istifaya zorlanıyor. Aynı hekim üstüste görevlendirilip bazı hekimlere ise daha az geçici görevlendirme yazılmaktadır.

Zaten uzman hekim sıkıntısı çeken ilde uzman hekimler istifaya sürüklenmektedir. İletişime geçtiğimiz uzman hekimler bu haksız uygulamadan vazgeçilmemesi halinde kendilerinin de istifa edeceğini belirtmektedir. Hastaların, MHRS randevu sisteminden randevu almak için haftalarca bazen aylarca beklemek zorunda kalmalarına rağmen bu haksız uygulamaya neden başvurulmaktadır merak içindeyiz.

Kaynak saglikpersoneli.com.tr

 

ANTALYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE KRİZ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sağlık Personeli Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin